De offentliga rummen är viktiga och betydelsefulla mötesplatser i vardagen. I Partille finns berikande platser dit alla är välkomna.

Partille arena

Guldgalor, konsertupplevelser och mängder av elitidrott – Partille arena har allt. Den kommunalt drivna arenan blandar kommunal skolidrott, kulturskoleaktivititer och evenemang och idrott i världsklass. Läs mer om Partille arena här.

Förverkliga din idé på fritidsgården

Partilles fritidsgårdar är viktiga platser för kommunens unga. Drivna fritidsledare hjälper dig att förverkliga just dina kreativa idéer. Du kan som ung även söka pengar för att genomföra ditt drömarrangemang eller projekt. Läs mer om Partilles fritidsgårdar och kommunens fritidsverksamhet här.

Stadsparken

2017 invigdes Stadsparken i Partille centrum. Precis intill kommunens kultur- och utbildningscentrum hittar du promenadstråk, lekplats, multisportplan och sköna gröna miljöer för vila och rekreation. Läs mer om stadsparken här.

Hyr en lokal för konferens eller kalas 

Alla behöver vi någon gång en lokal. I Partille finns ett stort utbud av lokaler som vem som helst kan hyra, oavsett om du hyr i egenskap av privatperson, företag eller förening. Klicka här för att läsa mer om vilka lokaler du kan hyra.

Seniorträffar

Seniorträffarna är mötesplatser för aktiviteter och gemenskap för seniorer i kommunen. Det finns seniorträffar på flera platser i kommunen. Målsättningen är att träffarna ständigt ska utvecklas och erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter. Vi strävar efter att kunna erbjuda något för alla. Två gånger om året sammanställs ett nytt program över seniorträffarnas aktiviteter.