Om du vill få hjälp med att marknadsföra ditt evenemang kan du höra av dig till Partille kommun som har många samarbeten med arrangörer och föreningar.

I formuläret nedan kan du tipsa Partille kommun om ditt evenemang. Om arrangemanget godkänns kommer det publiceras digitalt på kommunens evenemangskalender, och i mån av plats i den trycka kalendern som utkommer fyra gånger per år.

Beskriv ditt evenemang enligt nedanstående exempel:

Ons 10 dec. Konsert. Gitarrkväll med kulturskolans elever. Kl 18, Stora scenen, Partille Kulturum. Biljettpris 50 kr. Arr: Partille kommun.

Var med i vårt digitala kalendarium!

Vi välkomnar externa arrangörer att synas i vårt digitala kalendarium. Längst ner i formuläret skriver du en beskrivande text för evenemanget, se gärna hur andra har gjort i kalendariet. Glöm inte att bifoga en bild med minsta upplösning på 780 x 520 pixlar. Både .jpg- och .png-bilder funkar fint. 

Vi lägger upp externa evenemang i mån av tid och vi förbehåller oss rätten att inte lägga upp evenemang med bristfällig information. Du måste ha bifogat en bild eller skickat in den via epost till kommunikation@partille.se för att synas i kalendariet.