Eric Liftig är den pedagog som har jobbat allra längst på Partille Kulturskola. Hör honom berätta sin historia i senaste avsnittet av närradioserien Mitt Partille.

Här kan du lyssna på avsnittet av Mitt Partille med Eric Liftig.

Partille kommun har en omtalad kulturskola, ett ställe där många väldigt duktiga musiker har fått sin första riktiga bekantskap med allt det fantastiska man kan åstadkomma med ett musikinstrument. En som har träffat många av dem är musikläraren Eric Liftig, inbiten jazzmusiker som har saxofon som sitt huvudinstrument. På detta vackra metallföremål spelar han också i olika band bland annat på den jazzklubb som han själv driver.

Leif Lundvall leder samtalet med Eric Liftig som handlar om Eric själv, Partille Kulturskola och om jazzmusik. Och visst spelas det lite jazz i programmet också när vi får lyssna på ett axplock av Eric Liftigs favoritmusik.

Serien som lyfter fram Partilleprofiler

Serien "Mitt Partille" görs i samarbete med Partille kommun och närradiostationen Radio 88. Tanken är att lyfta fram Partilleprofiler med en historia och personer som gör skillnad. Programmet sänds varannan lördag klockan 9 på frekvens 88. Från måndagen efter sändningen kan du också lyssna på det senaste avsnittet i efterhand på Partille kommuns webbplats.

Kategorier: Kommun & politik, Kultur
Sidan publicerad: Fredag, 25 oktober 2019, 12:00