Du som varken studerar eller arbetar, är mellan 16 och 20 år och har gått ut grundskolan, men saknar gymnasieexamen, omfattas av det kommunala aktivitetsansvaret (KAA).

Enligt lag har kommunen en skyldighet att följa upp alla ungdomar som inte studerar på gymnasiet, inte fått examensbevis eller hunnit fylla 20 år. Genom KAA kan du få ta del av aktiviteter från kommunens vägledningsenhet, arbetsmarknadsenhet och fältverksamhet. Vi kan erbjuda dig information, fördjupad vägledning och kompetenshöjande insatser som studie- och yrkesvägledning och praktik.  Även du som är äldre än 20 år är välkommen att kontakta oss. Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig. Här kan du läsa mer om vad KAA är och vilket stöd du som ungdom kan få från kommunen.

De uppgifter du lämnar noterar vi i säkert digitalt system i enlighet med förordning (2006:39) om register och dokumentation vid fullgörandet av kommunens aktivitetsansvar för ungdomar. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer på www.partille.se/gdpr .