Öppna förskolan är en mötesplats för barn i åldrarna 3 månader till 6 år och deras föräldrar. Här kan barn tillsammans med vuxna umgås, leka och knyta nya kontakter. Det finns alltid vuxna att prata och utbyta erfarenheter med.

Vårterminen 2020

Välkommen tillbaka till öppna förskolan Centrum!

Nedan hittar du höstens kalendarium.

Januari

Onsdagen den 8 januari: Öppna förskolan centrum öppnar för vårterminen (Obs babydag!)

Onsdagen den 29/1, kl. 11 och onsdagen den 5/2, kl. 13.30: Besök av Sandra Lindström från Improve, som samtalar om träning efter graviditet och förlossning.

Februari

Tisdagen den 11/2 och tisdagen den 25/2: Del ett och två i Röda korsets utbildning i hjärt- och lungräddning och barnolycksfall. Anmälan görs personligen på Öppna förskolan centrum.

Tisdagen den 18/2, kl. 11: Linn Smedberg från Folktandvården besöker oss.

Tisdagen den 25/2 och 26/2: Vi firar fettisdagen genom att bjuda på semlor.

Mars

Onsdagen den 18/3, kl 10.30 och torsdagen, den 16/4 kl. 11: NTF besöker Öppna förskolan och informerar om barnsäkerhet i bil och på cykel.

April

Torsdagen den 2/4: Öppna förskolan är stängd för planeringsdag.

Tisdagen den 21/4 och torsdagen den 23/4, kl. 11: Verksamhetshandläggare från utbildningsförvaltningen kommer och informerar om placeringar i Partilles förskolor.

Senare under terminen kommer en specialpedagog och samtalar om inskolning i förskolan. Datum och tid för detta är ännu inte fastställt.

Öppna förskolan Centrums verksamhet

  • du och ditt barn kan komma och gå som det passar er under våra öppettider
  • verksamheten är kostnadsfri
  • det finns fika till självkostnadspris
  • det är sångsamling tisdagar och torsdagar klockan 10.45 samt onsdagar klockan 10.30

Öppna förskolan Centrum är en del av Familjecentralen och försöker anpassa verksamheten efter besökarnas behov. Berätta därför gärna om era förslag och idéer om vår verksamhet. Öppna förskolan är stängd när vi är på utflykt.